Hokejista NHL Plekanec sa pobil so spoluhráčom

03.01.2012 Celý región

MONTREAL 3. januára (WEBNOVINY) - Center zámorského hokejového klubu NHL Montreal Canadiens Tomáš Plekanec sa na pondelňajšom tréningu pobil so spoluhráčom - obrancom P. K. Subbanom. Informuje o tom špecializovaný server tsn.ca.

Obaja spomenutí hráči zhodili rukavice a pustili sa do seba pri nácviku situácie jeden na jedného. Rozdelil ich až spoluhráč Josh Gorges. Český reprezentant Plekanec a ani kanadský bek Subban sa pri vzájomnej potýčke nezranili. Obaja po incidente zostali na ľade a dokončili tréningovú jednotku.

Incident podľa svedkov začal Subban, ktorý niekoľkokrát štuchol do Plekanca. Čech následne zhodil rukavice a vrhol sa na 22-ročného obrancu. "Medzi mnou a Subbanom nie je nič osobné. Je to o tíme. Všetci si musíme uvedomiť, že musíme hrať ako tím. Podobné veci sa stávajú," povedal pre TSN Plekanec a pokračoval: "Nie je to prvýkrát, čo sa niečo podobné stalo. Udialo sa to aj medzi inými ľuďmi. Občas sa to stáva, keď sa vám nedarí. Nepovedal by som, že ide o frustráciu. Uvedomujeme si, že musíme byť lepší."

Subbana považujú za talentovaného obrancu, ale aj veľkého provokatéra. Pred ústa si neberie servítku. S Plekancom už pred rokom mal jeden konflikt, ku ktorému došlo rovnako na tréningu. Vtedy sa doň zamiešal aj Maxim Lapierre. V minulosti sa Subban na tréningu pobil s Benom Maxwellom, ktorý je momentálne už vo Winnipegu.

"Budete to opisovať farbistejšie, ako to bolo v skutočnosti. Budete špekulovať, prečo sa to stalo a kto to bol. V ďalšom cvičení Chris Campolli tvrdo narazil hráča na mantinel, so spoluhráčmi sme vybuchli, intenzita stúpala. Máme za sebou dobrý tréning," uviedol Subban.
 

Vyberte región